Registreer hier je vermiste of gevonden huisdier. Dier melden

Actueel

 • brochure stuk

  Nieuwe Amivedi brochure

  24 februari 2020

  De nieuwe Amivedi brochure met informatie, tips en verhalen uit de praktijk ligt klaar.

  U kunt de brochure hier downloaden, maar u kunt hem ook aanvragen ...

   

  Aanvragen brochure
 • Willowwatermerk

  Bezoek Amivedi op evenementen

  3 oktober 2019

  Amivedi staat het hele jaar door op evenementen verspreid door het hele land.

  Bezoek events op onze site om te kijken of er iets voor u bij zit en wie weet zien wij u binnenkort!

  Evenementenlijst
 • Statistieken 2019

  Jaarcijfers Amivedi 2019

  13 januari 2020

  De Amivedi jaarcijfers van 2019 zijn bekend. De meeste meldingen zijn geregistreerd in provincie Zuid-Holland (18.272). Het grootste meldpunt is Den Haag met 3.212 meldingen. Bijna 80% van de meldingen gaat over vermiste en gevonden katten. Bij honden valt op dat het aantal vermiste en gevonden honden in 2019 (8.168) met bijna 1.100 gedaald is t.o.v. 2018. Amivedi hoopt dat dit aantal zal blijven dalen doordat het chippen van honden verplicht is. 

 • Tikkie QR code voor actueel

  Doneren via Tikkie

  23 september 2019

  Voor uw enkelvoudige donaties aan Amivedi kunt u nu ook gebruik maken van Tikkie.

  Scan de QR code hierboven met uw mobiel of tablet, of ga naar "Steun Ons --> Doneer" en klik de link naar Tikkie om een door u gekozen bedrag aan Amivedi te doneren.

  Hiervoor heeft u zelf op uw mobiel de Tikkie app niet nodig.

 • Vlekkie (1)

  Gelukkig is ze weer veilig thuis

  13 januari 2020

  Vlekkie, de kat die een week rondzwierf op Schiphol, is weer gevonden. Vlekkie ontsnapte begin januari uit haar reismandje bij het uitladen van een vliegtuig afkomstig uit Spanje.

  Volgens een woordvoerder van Schiphol is de kat gevonden op de bagageafdeling van de luchthaven. Een aantal medewerkers had het dier gespot en vervolgens weten te vangen.

 • KaartenVoorActueel

  Kaarten

  1 november 2019

  Nu te bestellen via onze webshop:

  Mooie dieren- en kerstkaarten getekend en gedoneerd door Francien van Westering en Irina Garmashova. De kaarten kosten € 2,95 per stuk (inclusief envelop en verzendkosten). Hiermee steunt u stichting Amivedi met een kleine donatie van € 1,00. Kijk snel op www.amivedi.nl/kaarten

 • PostzegelsChefEnSjonnie

  Postzegels 2019

  12 september 2019

  Wist u dat Amivedi nu 11 verschillende, officiële PostNL postzegels heeft, waaronder nu ook de schattige "ratjes" zegels van Irina Garmashova-Cawton?

  Uiteraard zijn ook alle andere postzegels nog steeds verkrijgbaar.

  Lees en bestel hier.
 • Tasjes

  Tasjes

  1 september 2019

  Bestel nu bij Amivedi de reuze handige opvouwbare honden- en kattentasjes. Hiermee steunt u Amivedi met een kleine donatie van ongeveer €0,50 per tasje.

  Bestel hier

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dierenambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Bekijk het filmpje
Feit1
In 2018 zijn 84.436 huisdieren gemeld. Hiervan zijn er 48.108 teruggevonden.
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.
Feit3
Er worden gemiddeld 231 meldingen per dag afgehandeld.
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
homesweethome

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Bekijk filmpje over Amivedi
Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons