Knoopinstaartheader

Hoe werkt Amivedi?

Wat moet je doen als je huisdier vermist is of als je een huisdier gevonden hebt?

Meld je vermiste huisdier zo snel mogelijk aan bij Amivedi. Is je huisdier weer terug? Gefeliciteerd! Vergeet niet deze af te melden bij het meldpunt in je regio.

Bekijk hier het filmpje over de aan-en afmeldprocedure.

 

 

 


Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

Amiv Image

Meld je dier bij Amivedi

Maak een melding van je vermiste of gevonden huisdier. Je kunt ook zoeken in bij ons geregistreerde dieren.

Vermist dier aanmelden

 
 

Gevonden dier aanmelden

Steunons

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.

Steun ons