Word donateur

Doneer online

Amivedi-Nederland verleent haar diensten volledig kosteloos en zorgt voor registratie van vermiste en gevonden huisdieren. Amivedi Nederland is een vrijwilligersorganisatie, maar dat betekent niet dat er geen geld nodig is. De vrijwilligers hebben er immers recht op dat zij hun noodzakelijk gemaakte onkosten vergoed krijgen. Het werk van Amivedi-Nederland wordt financieel mogelijk gemaakt door de bijdragen van donateurs die ieder jaar tenminste € 10,00 overmaken en van giftgevers die een eenmalige bijdrage storten. Alle donaties worden gebruikt voor onze website, de vrijwilligers en om te garanderen dat we deze hulp gratis kunnen bieden aan alle huisdiereneigenaren van Nederland.

Het werk van Amivedi-Nederland wordt niet gesubsidieerd. Amivedi Nederland is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI instelling dit betekent dat schenkingen en legaten niet fiscaal belast zijn. 

Mocht u Amivedi-Nederland ook financieel willen steunen, zodat wij dit werk kosteloos kunnen blijven aanbieden, dan kunt u via de onderstaande, rode knop online doneren. Ook kunt u uw bijdrage storten op girorekening NL77INGB0000265190 ten name van Penningmeester Amivedi-Nederland of gebruik maken van ons contactformulier. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een acceptgiro.

Dankzij nalatenschappen kunnen wij steeds meer vermiste en gevonden huisdieren met hun baasje herenigen, nu en in de toekomst. Ook u kunt uw steentje bijdragen, door Stichting Amivedi in uw testament op te nemen via een erfstelling of legaat.

 

Online doneren

Like ons op FaceBook

Kunt u Amivedi ook op een andere manier steunen? Natuurlijk! Help ons onze naamsbekendheid te vergroten. ‘Like’ de Facebookpagina (facebook.com/Amivedi) waar regelmatig updates te vinden zijn over vermiste en gevonden huisdieren en deel de berichten van de facebookpagina van het meldpunt in uw regio. 

amipoes2

Koop onze AMI postzegel

AMIVEDI heeft zes zeer mooie officiële PostNL postzegels. Deze zijn getekend door Francien van Westering en Irina Garmashova. Voor een velletje van 10 stuks (Nederland) betaalt u €11. Hiervan gaat €1,00 als donatie naar AMIVEDI. 


Lees meer