Word donateur

Doneer online
Amivedi-Nederland zorgt kosteloos voor de registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en ons werk wordt financieel mogelijk gemaakt door de bijdragen van donateurs die ieder jaar ten minste € 10,00 overmaken en van giftgevers die een eenmalige bijdrage storten. Alle donaties worden gebruikt voor onze website, de onkostenvergoeding voor onze vrijwilligers en om te garanderen dat we deze hulp gratis kunnen bieden aan alle huisdiereigenaren van Nederland.

Het werk van Amivedi-Nederland wordt niet gesubsidieerd. Amivedi Nederland is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI instelling dit betekent dat schenkingen en legaten niet fiscaal belast zijn.

Mocht u Amivedi-Nederland ook financieel willen steunen, zodat wij dit werk kosteloos kunnen blijven aanbieden, dan kunt u via de onderstaande, rode knop online doneren. Of scan onze Tikkie QR-code om direct te doneren of stort uw bijdrage op girorekening NL77 INGB 0000 2651 90 ten name van Penningmeester Amivedi-Nederland. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een acceptgiro.

Online donerenTikkie

Tikkie link

Periodieke schenking
De periodieke schenking heeft door u fiscale voordelen. Bij een schenking van ten minste vijf jaar is het jaarlijks te schenken bedrag aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Afhankelijk van het belastingtarief kan het belastingvoordeel op lopen tot 52%. Download hier het formulier Periodieke Schenkingsovereenkomst.

Nalatenschappen
Dankzij nalatenschappen kunnen wij steeds meer vermiste en gevonden huisdieren met hun baasje herenigen, nu en in de toekomst. Ook u kunt uw steentje bijdragen, door Stichting Amivedi in uw testament op te nemen via een erfstelling of legaat. Download hier de brochure Schenken en Nalaten.

Like ons op FaceBook
Kunt u Amivedi ook op een andere manier steunen? Natuurlijk! Help ons onze naamsbekendheid te vergroten. ‘Like’ de Facebookpagina (facebook.com/Amivedi) waar regelmatig updates te vinden zijn over vermiste en gevonden huisdieren en deel de berichten van de facebookpagina van het meldpunt in uw regio.

Amipoes

Koop onze AMI postzegel

AMIVEDI heeft elf zeer mooie officiële PostNL postzegels. Deze zijn getekend door Francien van Westering en Irina Garmashova. Voor een velletje van 10 stuks (Nederland) betaalt u €11,75. Hiervan gaat €1,00 als donatie naar AMIVEDI.


Lees meer