Contact

Wilt u weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen? Kijk dan op onze meldpunten-pagina of neem contact op met het centraal informatienummer van Amivedi: 0900-2648334. Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Bekijk MeldpuntenWilt u vrijwilliger worden voor Amivedi? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers klik hier .

Let op: deze contactgegevens zijn niet voor het melden van een vermist of gevonden huisdier. Wilt u een melding doen van een vermist of gevonden dier?

Vermist dier aanmelden

Gevonden dier aanmelden 

Heeft u een vraag of klacht voor een meldpunt, kies hieronder uw provincie en vul ons contact formulier in.

 

Werkt er iets niet op de site of heeft u opmerkingen over de werking van de Amivedi website? Neem dan contact op met onze webmaster voor een technische vraag.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen over Amivedi of wilt u een folder aanvragen? Neem dan contact op met ons secretariaat voor een algemene vraag.

Steunons

Steun Ons

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.

Steun ons