Contact

Wilt u weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen? Kijk dan op onze meldpunten-pagina of neem contact op met het centraal informatienummer van Amivedi: 0900-2648334. Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 – 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 – 18:00 uur.

Bekijk Meldpunten 

Wilt u gegevens met betrekking tot uw donatie wijzigen? Neem dan contact op met de donateursadministratie klik hier

Wilt u vrijwilliger worden voor Amivedi? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers klik hier .

Let op: deze contactgegevens zijn niet voor het melden van een vermist of gevonden huisdier. Wilt u een melding doen van een vermist of gevonden dier?

Vermist dier aanmelden

Gevonden dier aanmeldenHeeft u een vraag of klacht voor een meldpunt, kies hieronder uw provincie en vul ons contact formulier in.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen over Amivedi of wilt u een folder aanvragen? Neem dan contact op met ons secretariaat Klik hier

Heeft u technische vragen of opmerkingen over de werking van de Amivedi website? Neem dan contact op met onze webmaster Klik hier

Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons