Gevonden dier aanmelden

 1. Contactgegevens
 2. Meldpunt
 3. Gegevens dier
 4. Overzicht
Tips: contactgegevens

U kunt uw melding bij Amivedi via het online formulier doen of telefonisch doorgeven. Het kan zijn dat u de voicemail krijgt, u wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld, maar in ieder geval binnen 24 uur. We registreren bij Amivedi elke melding bij slechts één meldpunt. Dit is het meldpunt waaronder de vind- of vermissingsplaats valt. Zo blijft de lijst van vermiste en gevonden dieren overzichtelijk voor zowel onze vrijwilligers als voor de bezoekers van onze site. Het maakt de kans opeen goede afloop het grootst. Wij raden u wel aan om ook zelf bij de omliggende meldpunten goed op de lijsten te blijven meekijken.

Velden met een * zijn verplicht

Meldpuntnaam

Vrijwilliger Vrijwilliger naam
Telefoonnummer 020 555 55 55
E-mail vrijwilliger@meldpunt.nl

Tips: Meldpunt

Om het juiste meldpunt te vinden vult u de plaatsnaam in waar het dier vermist of gevonden is. Afhankelijk van de gegevens die u ingevuld heeft krijgt één of meerdere meldpunten te zien. Als er meerdere resultaten zijn kan de naam van de gemeente of in een enkel geval de naam van de wijk die achter de plaatsnaam staat u helpen om te selecteren welk meldpunt voor u het juiste is.

Postcode vermissingsplaats niet bekend?
Zoek hem via postcode.nl   Voeg foto toe...

  Tips: Gegevens dier

  • Zoek uw vermiste huisdier in ons bestand (www.amivedi.nl).
  • Maak zo snel mogelijk een melding van uw vermiste huisdier.
  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
  • Voeg foto’s toe om de vindkans te vergroten.

  Specifieke tips (inclusief rassenlijst) voor:

  Katten

  Honden

  Vogels

  Niet elk dier mag als huisdier gehouden worden, kijk hier voor de lijst met toegestane en verboden huisdieren.

  Indien u meerdere foto's upload duurt het langer voordat uw melding is opgeslagen. Graag niet opnieuw opslaan, i.v.m dubbele meldingen.

  Controleer uw gegevens

  1. Contactgegevens
  2. Meldpunt
  3. Gegevens dier

  Tips: Overzicht

  •  Na aanmelding via de site ziet u het nummer van uw melding en krijgt u een bevestiging via de mail. Mocht u dit niet ontvangen is het belangrijk contact op te nemen met uw meldpunt, het kan zijn dat de melding niet gelukt is.
  • Een melding wordt eerst door onze vrijwilliger bekeken en in de eigen administratie opgenomen. Pas daarna is de melding zichtbaar op de site.

  • Meld u ook aan bij Global Pet Alert en verstuur direct een mobiel Alert van de vermissing naar uw omgeving. www.globalpetalert.com 

  • Klik hier om u aan te melden voor de huisdier zoeker alert. U krijgt dan een mail als er een huisdier vermist is bij u in de buurt.