Registreer hier je vermiste of gevonden huisdier. Dier melden

Actueel

 • 600X400_Brochure_2021

  Brochure 2021

  20 maart 2021

  Onze nieuwe Amivedi-brochure is uit. Boordevol met informatie, tips, een mooi verhaal uit de praktijk en de kennismaking met een van onze gedreven vrijwilligers. De brochure is gratis aan te vragen via promotie@amivedi.com.

  U kunt de brochure ook als PDF hier downloaden.

 • Tikkie QR code voor actueel

  Doneren via Tikkie

  20 maart 2021

  Voor uw enkelvoudige donaties aan Amivedi kunt u nu ook gebruik maken van Tikkie.

  Scan de QR-code hierboven met uw mobiel of tablet, of ga naar "Steun Ons --> Doneer" en klik de link naar Tikkie om een door u gekozen bedrag aan Amivedi te doneren.

  Hiervoor heeft u zelf op uw mobiel de Tikkie-app niet nodig.

 • Poes (2)

  Amivedi zoekt bestuursleden

  20 maart 2021

  Amivedi zoekt per direct een nieuwe penningmeester en vanaf maart een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter zet zich al 8 jaar met plezier en toewijding in voor Amivedi.  Zij gaat zich op andere taken richten, maar blijft verbonden aan Amivedi.

  Lees hier meer
 • Statistieken 2020

  Minder vermiste en gevonden huisdieren in 2020

  1 februari 2021

  In 2020 werden in totaal 78.322 meldingen geregistreerd bij Stichting Amivedi. Dat is een daling van 3.393 meldingen t.o.v. 2019, ofwel bijna 5%.

  Lees hier alles over de cijfers van 2020

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dierenambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Bekijk het filmpje
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.
Feit3
Er worden gemiddeld 231 meldingen per dag afgehandeld.
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
homesweethome

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Bekijk filmpje over Amivedi
Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons