Evenementen

facebook dierendag 2017_amivedidierendag-hugs

Dierendag

zondag 4 oktober 2020

Zondag 4 oktober is het weer Werelddierendag. Op deze dag herdenkt men van oudsher vanuit de Katholieke Kerk het overlijden van Sint Franciscus, de heilige Fransiscus van Assisi (4 oktober 1226). H…

Lees meer
Logo Bubbles zwart

Hondenwandeling in Baarn

zondag 4 oktober 2020

Bruisende wandeling voor het Goede dierendoel!

 In deze lastige tijden zijn onze vierpotige maatjes extra belangrijk als steun en afleiding. 

Als je een dierenhart hebt, ken je vast ook de …

Lees meer
Dierenlot

Gorinchem: Dierenlot

zaterdag 7 november 2020

De inschrijving is nu geopend!

Stichting DierenLot organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor iedereen die werkzaam is (als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sec…

Lees meer

Attentie: Corona crisis

De op deze pagina getoonde lijst laat al die evementen zien waarbij ook Amivedi aanwezig zal zijn.

Helaas zijn vooralsnog alle geplande evenementen tot 1 september in verband met de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus verboden en derhalve afgelast.  Ter informatie zullen wij die evenementen nog wel tonen.

Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons