Kattenradar

Samenwerking met "PetRadar"

10-11-2023

Amivedi is een samenwerking aangegaan met PetRadar. Dit is een website waar je vermiste dieren kunt aanmelden. Die worden vervolgens door middel van Facebookadvertenties verspreid in een zelf op te geven straal rond de vermissingslocatie.

Als zodanig kun je deze functionaliteit zien als een op social media gebaseerde digitale versie van de papieren poster die je op de Amivedi website kunt maken en zelf verspreiden.
Facebook advertenties zorgen ervoor dat mensen in de regio rond de vermissing automatisch bericht krijgen van deze vermissing. De kansen op het terugvinden van je huisdier worden daardoor aanzienlijk vergroot.

Nu zijn Facebook advertenties niet gratis en dat is de PetRadar service derhalve ook niet. De minimumprijs voor 4.000 advertenties in een straal van 1 kilometer bedraagt €29,00 per vermissing of méér als je de aantallen en/of het bereik groter wil maken. Maar als je via de Amivedi website een advertentie plaatst bij PetRadar krijg je €5,00 korting op de normale prijs.

De keuze om PetRadar in te schakelen is aan jou. Het is uiteraard niet verplicht.

In de komende tijd zal de link met PetRadar in onze website worden geïntegreerd. Als je die link gebruikt vanuit de pagina met melddetails zullen de gegevens die je bij de melding in Amivedi hebt ingevoerd automatisch in PetRadar terecht komen, zodat je ze niet dubbel hoeft in te voeren.
Zover is het nog niet, maar tot die tijd willen we je deze service toch niet onthouden. Je kunt er al vanuit Amivedi terecht - en profiteren van de korting - door op deze link te klikken, al zul je dus nog even de gegevens dubbel moeten invoeren.