Skitty na 14 maanden weer thuis.

vfc8ywqx_Screenshot_20240518-133351~2.png

Skitty verdween op 15 maart 2023. We hebben haar gelijk aangemeld bij Amivedi.

Niet heel lang daarna werd ik gebeld door een vrijwilliger van Amivedi dat er een kat was gevonden in de binnenstad, die qua beschrijving overeen kwam met onze Skitty. Ik vond het zo fijn dat zij meteen met ons contact opnam. Helaas was het niet onze kat.

Skitty heeft ook nog eens epilepsie, dus het idee dat ze haar medicatie nu niet kon krijgen en waarschijnlijk constant heftige aanvallen zou hebben kon ik heel moeilijk verkroppen.

Maandenlang hebben wij gezocht tot laat in de avond. Haar overal aangemeld waar het kon. Geflyerd. Alle instanties gebeld die ik kon bedenken.

Hopeloos en verdrietig gingen maanden voorbij. Uiteindelijk passeerden we een jaar. Wij hadden de hoop volledig opgegeven.

Totdat we opeens een telefoontje kregen van de politie dat ze was gevonden bij iemand anders thuis. Ik kan niet omschrijven wat dit emotioneel met je doet. Wij zijn zo verschrikkelijk gelukkig dat ze weer veilig thuis is.

Ik zal maar achterwege laten hoe wij ons voelen tegenover de persoon die onze kat had gestolen. Houd alsjeblieft moed! Want, zoals je leest, weet je maar nooit.