Whisky weer thuis.

Whiskey2032668a (1)

Verhuizing, ja dat kan voor huisdieren verwarrend en traumatisch zijn. Mijn twee katten (broertjes) waren vanaf acht weken bij mij en kregen altijd het vertrouwen en de ruimte om lekker buiten te kunnen spelen. Via het kattenluik en met chip gingen ze dagelijks in en uit.

Nu naar een appartement op eerste verdieping zonder kattenluik werd Whisky een beetje gek. Sprong tegen de ramen en deuren op! Op een onverhoeds moment sprong hij pardoes van het balkon en was onvindbaar!

De andere kat was samen met mij, heel erg verdrietig! Maar na 23 dagen dagelijks roepen en met brokjes rammelen in de omgeving vond ik Whisky weer terug op een camping in de buurt! Heelhuids maar mager en verruwd kon ik hem vangen en weer thuis brengen! Mede dankzij de melding bij Amivedi (met posters rondbrengen en ophangen) hield ik de moed erin, want 23 dagen is wel erg lang! Maar de blijdschap is enorm.