Snoesje weer veilig thuis.

Snoesje2

Onze poes (Snoesje) is na een maand levend terecht. Een echt wonder!

We vonden haar zo'n zes kilometer verderop, een onmogelijke route voor een kat. Wij vermoeden dat zij per ongeluk met een tractor op de kar is meegereden. Een andere manier kunnen wij niet bedenken.

Snoesje kwam al bijna een maand luid miauwend bij een mevrouw op bezoek. De vrouw kon haar niet oppakken, terwijl het in onze ogen een hele tamme poes is. Zij heeft wel een bedje van hooi voor haar gemaakt en daar sliep ze af en toe. De vrouw heeft haar in de betreffende wijk-app gezet, maar niemand reageerde. Toen heeft zij Snoesje op een facebook site van Reeuwijk gezet, waar een vriendin van ons, haar 's avonds tijdens haar digitale zoektocht naar Snoesje dacht te herkennen. Altijd lastig want ze lijken zo op elkaar.

Met grote hoop en snelheid ben ik ernaartoe gereden. Ze was niet bij die mevrouw. Ik ben gaan lopen en roepen. Zo'n 500 meter verderop kwam ze luid miauwend op mij af, in mijn armen nog luid miauwend!

Mee naar huis, heerlijk. Ze was terug. Een ongelooflijk mooi einde van een nare droom. Dank voor jullie hulp! We hebben er veel moed uitgeput dat er nog zoveel katten gevonden worden.

Groeten Caroline