Aslan is Thuis.

44-1.jpg

Aslan is terecht!

Na 6 april kwam hij niet meer. Na een week vol verdriet niet wetend waar hij was, is hij weer thuis sinds gisteravond 11 april. Welkom thuis lieverd.

Ik ben door 2 attente mensen (ik noem ze Angels) gebeld dankzij de penning aan zijn halsband waar mijn adres en telefoonnummer aan achterkant op staat. Zo zie je maar dat naast chip en registratie ook een halsband met een penning van belang is. Voor degenen die mijn verhaal leest, doe ze dus ook een halsband met penning om waar uw telefoonnummer en adres in staat gegraveerd.Zo vergroot u ook uw kans om hem/haar te vinden in geval van vermissing! 

Ik wil ieder van jullie bedanken voor het delen en voor jullie steun. Gelukkig zijn jullie er anders had ik me echt geen raad geweten. Dankjewel! heel veel liefs en knuffels van Aslan's  Familie