Juliakatindebankweb
Registreer hier je vermiste of gevonden huisdier. Vermist

Actueel

 • Hulpvoordierenuitoekraine

  Hulp aan dieren Oekraine

  12-09-2022

  De vreselijke oorlog in Oekraïne is niet alleen een ramp voor mensen maar ook voor dieren. We hebben allemaal de beelden gezien van vluchtende families, die vaak met hun huisdier onder de arm de grens proberen te bereiken. Om mensen die huis en haard hebben moeten ontvluchten en in Nederland zijn aangekomen gedeeltelijk te ontzorgen, heeft een groot aantal dierenhulporganisaties de handen ineen geslagen (Amivedi steunt dit initiatief) en één meldpunt opgezet om hulp te bieden en te coördineren.
  Kijk snel hier voor meer informatie

 • 600X400 Secretaris Actueel

  Amivedi zoekt bestuursleden

  01-06-2022

  Amivedi zoekt per direct een nieuwe voorzitter en een nieuwe coördinator PR & communicatie. 

  Wil je meer weten over de functie van of voorzitter of coördinator PR & Communicatie? Kijk dan op de vacaturepagina voor de functiebeschrijvingen en lees daar hoe je kunt solliciteren.

 • Amivedi Tikkie Ing Qr Code Voor Actueel

  Doneren via Tikkie

  01-01-2022

  Voor uw enkelvoudige donaties aan Amivedi kunt u nu ook gebruik maken van Tikkie.

  Scan de QR-code hierboven met uw mobiel of tablet, of ga naar "Steun Ons --> Doneer" en klik de link naar Tikkie om een door u gekozen bedrag aan Amivedi te doneren.

  Hiervoor heeft u zelf op uw mobiel de Tikkie-app niet nodig.

 • Goed Geregeld

  Goed Geregeld

  In het blad "Goed Geregeld" stond een artikel waarin Carina van Loon uitlegt waarom ze Amivedi in haar testament heeft opgenomen.

  Lees het artikel hier

  Zie ook de brochure "Schenken en Nalaten"

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dierenambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Word vrijwilliger
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren
Feit3
Er worden gemiddeld 231 meldingen per dag afgehandeld
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
Homesweethome

Hoe werkt Amivedi

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje.

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Hoe werkt Amivedi?
Steunons

Steun Ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.

 


Steun ons