Registreer hier je vermiste of gevonden huisdier.
Dier melden
"Met dank aan onze vrijwilligers worden jaarlijks duizenden huisdieren terug gebracht naar hun baasje.”
Steun ons

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dieren-ambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Bekijk het filmpje
Feit1
In 2016 zijn er 77.705 huisdieren gemeld. Hiervan zijn er 41.761 teruggevonden.
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.
Feit3
Er worden gemiddeld 212 meldingen per dag afgehandeld.
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
homesweethome

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Bekijk filmpje over Amivedi
Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligers- organisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland dmv de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dieren- ambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons

Actueel

 • FB header kerstpostzegels 2017 (1)

  Speciale kerstzegels Amivedi

  6 dec 2017

  Help ons om zoveel mogelijk huisdieren weer met hun eigenaar te herenigen en bestel onze limited edition kerstpostzegels.
  Voor een velletje van 10 stuks van dezelfde afbeelding (Nederland) betaalt u €10,95. Hiervan gaat €1,00 als donatie naar Stichting Amivedi.

  Lees meer
 • 1272476-j3ih58hh_xlwm (2)

  Vrijwilligster Amivedi Amsterdam goud waard

  21 nov 2017

  De afgelopen 2 weken heeft Ann Tempelaars, vrijwilligster bij Amivedi Amsterdam, mij zoveel mogelijk bijgestaan bij het vinden van Moosje, onze vermiste kater.
  Zowel feitelijk, "heb je hier aangedacht en heb je dat al ondernomen", als emotioneel, was ze zeer begaan met de vermissing van Moosje.

  Lees meer
 • AMIK_screenshot_animatie_chippen

  Chipregistraties

  9 nov 2017

  Per 13 oktober 2017 heeft BackHomeClub de aldaar geregistreerde chipinformatie i.v.m. de wet op Privacy aangepast. We raden u aan de chipgegevens van uw huisdier te controleren op: www.chipnummer.nl. Zo ziet u wat instanties, zoals een dierenambulance of dierenasiel, precies te zien krijgen.

  Lees meer
 • AMIVEDI Zokt VRIJWILLIGERS

  Dol op huisdieren?

  12 okt 2017

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! Van webmaster tot vrijwilliger meldpunt. De werkzaamheden worden voornamelijk vanuit eigen huis verricht.

  Lees meer