Registreer hier je vermiste of gevonden huisdier. Dier melden

Actueel

 • ZomertipsVoorHuisdieren

  Zomertips voor Huisdieren

  27 mei 2020

  Veel huisdieren kunnen minder goed tegen warmte. Daarom is het belangrijk je huisdier extra in de gaten te houden tijdens de hitte. Maar waar moet je dan op letten? 
   
  Download de brochure "Zomertips voor Huisdieren" van de Sophia Vereniging en lees tips en adviezen voor honden, katten, konijnen, cavia's, vogels en vissen. 
  Alles over wat je kunt doen voor je dier, maar ook over wat je juist niet moet doen.
 • SchenkenEnNalaten

  Schenken en Nalaten

  3 mei 2020

  Onze nieuwe brochure over Schenken en Nalaten ligt klaar.

  U kunt hem bestellen via: promotie@amivedi.com of als PDF downloaden

 • Infographic_Result2019

  Infographics 2019

  14 mei 2020

  De resultaten van Amivedi over 2019

 • Tikkie QR code voor actueel

  Doneren via Tikkie

  23 september 2019

  Voor uw enkelvoudige donaties aan Amivedi kunt u nu ook gebruik maken van Tikkie.

  Scan de QR code hierboven met uw mobiel of tablet, of ga naar "Steun Ons --> Doneer" en klik de link naar Tikkie om een door u gekozen bedrag aan Amivedi te doneren.

  Hiervoor heeft u zelf op uw mobiel de Tikkie app niet nodig.

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dierenambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Bekijk het filmpje
Feit1
In 2018 zijn 84.436 huisdieren gemeld. Hiervan zijn er 48.108 teruggevonden.
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.
Feit3
Er worden gemiddeld 231 meldingen per dag afgehandeld.
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
homesweethome

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Bekijk filmpje over Amivedi
Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland d.m.v. de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons