Waarschuwingssticker, hopelijk de onnodigste aankoop!

Webshop | Postzegels | Key tag | Opvouwbare tasjes | Kaarten | stickers | notitieboekjes


 

Natuurlijk hoopt u nooit een brand thuis mee te maken. Al helemaal niet eentje waarbij inzet van de brandweer noodzakelijk is. Maar mocht het u ooit overkomen, wees dan goed voorbereid:

U kunt veel doen om uzelf, uw huisdieren en uw woning zo goed mogelijk te beschermen. Denk hierbij aan het ophangen van een brand- en CO-melder, het klaarleggen van een blusdeken in de keuken, en het oefenen van uw vluchtroute.

Vergeet vooral ook niet om de hulpdiensten te laten weten dat uw huisdieren mogelijk hulp nodig hebben. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een waarschuwingssticker; zéker wanneer u zelf niet thuis bent is een waarschuwingssticker eigenlijk onmisbaar!

Wij adviseren om een waarschuwingssticker in ieder geval te plakken op de deur van uw meterkast: De meterkast is vaak de eerste plaats waar de brandweer naartoe gaat, om bijvoorbeeld na te kijken of u een gasaansluiting heeft en deze vervolgens af te sluiten. Als u dat wilt, kunt u daarnaast natuurlijk ook een sticker plakken bij de voordeur.

Met de aankoop van deze stickers steunt u ons in onze inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.

Waarschuwingssticker huisdieren aanwezig in huis Dierennoodhulp sticker

De prijs per sticker is inclusief verzendkosten € 1,50. 
Elke sticker die u meer koopt kost € 0,50 extra. 

Dit houdt in: 

1 voor € 1,50
2 voor € 2,00
5 voor € 3,50
10 voor € 6,00

 

Open bestelformulier