Willen Tekening

Ook onze vrijwilligers moeten soms gebruik maken van onze service.

Ongeveer zestien jaar geleden heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij Amivedi, omdat onze poes Jane (14) vermist werd.
Nu overkwam het ons een tweede keer. Willem (11) was plotseling op zaterdag 13 juni spoorloos verdwenen vanaf ons adres in Soest. We hebben alle tips van Amivedi opgevolgd en kregen steeds meldingen dat hij ergens gezien was. Iedere keer weer zo'n teleurstelling als het Willem niet bleek te zijn.
Op 12 juli kwam het verlossende telefoontje van de Dierenambulance Eemland. Willem was gevonden in de tuin bij mensen in Baarn. Zij hebben gelukkig gezien dat hij hulp nodig had en hebben de dierenambulance ingeschakeld. Nogmaals voor mij de bevestiging dat een chip goud waard is! Net als de mensen die zien dat een dier hulp nodig heeft en daar actie op nemen!
 
Het was hartverwarmend te merken dat zo veel mensen hebben meegeleefd en hebben meegezocht in de buurt. Sara en Norah, twee meisjes die we helemaal niet kenden, hebben zelfs een tekening van Willem gemaakt en hebben die overal verspreid! Zo lief!
We zijn zo blij en dankbaar. Willem is een stuk dunner nu, maar verder gezond en je merkt aan alles dat hij ook heel blij is dat hij weer thuis is.
 
Ik wens iedereen die momenteel zijn dier kwijt is heel veel sterkte toe en hoop dat jullie ook binnenkort goed nieuws zullen krijgen.
Yolande Schotel,  Amivedi Statistieken