Cooper is weer thuis.

Cooper2066294a

Mijn Beagle, Cooper, is dinsdagochtend vroeg vanaf de Spiegelplas weggerend, de Randweg overgestoken en aangereden. Getraumatiseerd is hij weggerend, ondanks pogingen van de bestuurder en omstanders hem te vangen. Vierentwintig uur was hij weg, vierentwintig voor mij en voor hem traumatische uren.

Voor de hulp die Cooper en ik hebben gekregen zal ik de rest van mijn leven dankbaar zijn. Ik kan niet iedereen noemen, voornamelijk omdat ik niet iedereen ontmoet heb. 

De dierenambulance, Dogsearch en Amivedi hebben helemaal belangeloos geholpen Cooper te zoeken. Heel bijzonder en ik ben jullie allemaal diep dankbaar. Dan de bewoners van Nederhorst den Berg. Wat een geweldige mensen zijn jullie. De steun die jullie mij boden was overweldigend. Zowel Cooper als ik voelen ons beschermd in jullie omgeving - heel heel veel dank.

Degene die bij de aanrijding betrokken was heeft het in een WhatsApp groep van moeders gezet omdat zij Cooper wilde vinden en weten hoe het met hem ging. Dankzij haar bericht hebben wij hem een dag later weten te vinden. Zonder haar hulp was het nooit goed gekomen.

Arens Makelaars had het bericht gezien, herkende mijn hond en belde mij. Dat telefoontje heeft mij op het spoor gezet van deze fantastische WhatsApp groep en de kanjers van mensen die erin zitten. Allerlei moeders liepen naar Cooper te zoeken, vaak met kinderen. Wat een fantastische groep. Heel heel veel dank aan jullie allemaal.

En tenslotte de bewoners van Chaletpark de Vechtoever, mijn buren. Wat een geweldige groep mensen. Ik heb al tien jaar mijn chalet en ik ken velen van jullie van gezicht, maar jullie continue steun, aanmoediging en zoekacties in deze stressvolle situatie was fantastisch. Ik noem niemand persoonlijk maar jullie weten wie jullie zijn en ik ben jullie diep dankbaar.

Cooper is erg gewond maar krijgt fantastische zorg. Het zal wel even duren voordat hij helemaal beter is maar hij is bij zijn familie, geniet van het thuis zijn, vooral met de kleinkinderen. Hij kan niet veel zeggen maar hij is jullie allemaal even dankbaar als ik ben. Zonder jullie steun en aanmoediging was ik eronder door gegaan. Jullie hebben zowel Cooper als mij gered.