Angel terug gevonden dankzij Amivedi.

3hpg31mq_IMG-20240411-WA0033.jpeg

Tien dagen lang geen spoor van Angel te vinden. Ze is altijd voorzichtig en durft nooit verder dan de poort achter onze tuin. Dus per ongeluk in een auto stappen, daar had ze simpelweg de ballen niet voor.

Alle bosjes uitgekamd, flyers opgehangen en rondgebracht, doorgegeven via Facebookpagina's, Nextdoor en Angel bij Amivedi als vermist op gegeven. Elke dag een paar keer kijken bij de gevonden dieren! Ineens stond daar de foto van Angel tussen. Dat is ze, dat is Angel! Ik belde gelijk naar het nummer dat erbij stond. Ze is helemaal in Hattum gevonden! Vijftig kilometer van mijn woonplaats. Heeft iemand haar dan moedwillig ver weggebracht? Er gaat van alles door je hoofd.

Gelukkig is ze ongedeerd, maar wel broodmager. Wat een nachtmerrie waren de afgelopen tien dagen. Waar is ze? Lijdt ze? Is ze bang? Leeft ze nog wel? Maar godzijdank is ze ongedeerd en weer bij ons terug. Ze heeft een week lang rondgezworven waarschijnlijk, want al haar botten steken uit. Ik herkende haar daarom nauwelijks!

Zo dankbaar voor degene die in Hattum de dierenambulance heeft gebeld, zodat ik haar in het asiel kon ophalen en herkende op Amivedi.

Keep up the good work. Eeuwig dankbaar!