Migo weer thuis.

k343rs8l_Weer thuis.jpg

Nadat onze Migo onder de camper van onze dochter was gekropen in Stramproy kwam hij daar terecht waar onze dochter naar toe ging op 21 februari jl. Dat was Hasselt. Dat is dus vijftig kilometer verderop!

Vooralsnog dachten wij dat hij in een verhuiswagen in Stramproy was gekropen die dag. Maar omdat onze schoonzoon een zwarte kat had gezien bij vertrek uit Hasselt begon het gevoel te komen dat het onze Migo zou kunnen zijn. Je gelooft het eigenlijk niet dat een kat kan meereizen onder een camper die op de weg wel tot negentig kilometer per uur kan rijden. Dus eerst bij Amivedi een melding gemaakt en op Facebook allerlei meldingen gedaan bij vermiste dieren in België en gaan zoeken op de plek waar de camper geparkeerd had gestaan.

Op 29 februari kregen we een bericht naar aanleiding van het ophangen van een flyer in een winkel. Migo was gespot en er was zelfs een bewakingsvideo van hem! Dus direct naar Hasselt gereden en weer de omgeving afgezocht. Helaas niets. Net weer thuis in Stramproy werden we gebeld dat Migo opnieuw gezien was en na het uitwisselen van foto’s was hij alweer twee kilometer verder dus gespot en werd hij opgevangen bij een dame thuis. Weer met gezwinde spoed naar Hasselt waar wij net voor middernacht op 29 februari onze Migo weer terug hebben gevonden.

We zijn heel blij en dankbaar voor de vele mensen die wij hebben aangesproken om informatie te delen, flyers op te hangen en natuurlijk iedereen die heeft meegeleefd en heeft uitgekeken naar onze Migo. En met succes! Ook alle reacties op Facebook van bezorgde en betrokken mensen heeft geholpen. Dank hiervoor.

Houd dus moed voor het vinden van uw kat! Dank inwoners van Hasselt voor jullie lieve betrokkenheid en reacties. Iemand zei tegen mij : Mensen in Hasselt houden van katten! Ja, ik geloof dat ook en ik geloof in mooie wonderen. Nogmaals dank aan allen. Lieve groet Lilian.