Woezel weer thuis... Dankzij Amivedi!

Woezel2039394a

Onze lieve poezekind Woezel was sinds 29 december 2023 vermist. Aangemeld bij Amivedi en dat was maar goed ook.

Afgelopen dinsdagavond kreeg wij een bericht van Amivedi dat iemand waarschijnlijk onze Woezel had binnen gelaten. Contact gehad met die vrouw en wij er gelijk heen. Was bijna vijf kili,eter verderop. Wonder boven wonder, ze was het.

Ben zo blij dat zij op de site van Amivedi had gekeken. Dikke tranen en zo super blij dat ze er weer was. Ze herkende ons meteen. Ze was wel zwaar vermagerd en zwak.

De dag erna bij de dierenarts langs gegaan. Wat ze al dachten, ze was zwaar uitgehongerd en helemaal uitgedroogd. Heeft aan het infuus gelegen en een injectie gekregen met een vitamineshot. Ben ook terug naar die mevrouw geweest die haar had binnengelaten. Even een cadeautje gebracht omdat zij gezorgd heeft dat onze Woezel weer terecht is. En dat ze dus op de site heeft gekeken van Amivedi.

Nu extra veel liefde en warmte geven, maar dat doen we heel graag voor haar. We zijn zo ontzettend blij dat door deze organisatie ons lieve poezenkind weer veilig thuis is. Kan ze op haar oude dag zich nog heerlijk thuis in haar vertrouwde omgeving laten verwennen.

Liefs van Wilma.