Vermiste Bootsy.

Bootsy2016739

Dit verhaal wil ik wel met u delen, omdat ik er totaal van slag van was.

Bootsy zat met z'n broertje alleen op het matje bij de voordeur. Ineens kwam z'n broer miauw miauw naar me toe, Bootsy was weg.

De volgende dag ben ik gaan bellen met allerlei instanties. Na vier dagen heb ik veertig flyers aan bomen, in de flats, op scholen etc geplaatst. Ik kreeg heel veel telefoontjes van mensen, geweldig gewoon, maar ik was erg verdrietig, sliep niet, etc. Kirsten van Amivedi heeft mij goede tips gegeven.

Na de dertiende dag zei een buurvrouw tegen mij: 'Olga ga je mee zoeken?" Ik zei: 'Het is al laat.' 'Nee" zei ze: "Ik ga met je mee.' Wij zoeken, op een gegeven moment hoorden wij zacht een miauw. Ik: 'Bootsy ben je daar?' Hij kwam uit de bosjes, ik wilde hem pakken, maar hij rende weer weg. Ik riep weer, daar kwam hij weer en zo werd hij gevonden. Hij heeft me wel gebeten en gekrabd, dus kreeg ik een tetanusprik en antibiotica. Hij is heel blij en wordt al rustiger.

Dank u wel voor uw hulp en hartelijke groeten Olga.