Bloos terecht na zeven maanden.

Bloosa

Bloos is graag buiten, maar komt weer terug naar huis om te eten en te kroelen. om vervolgens weer op jacht te gaan. Tot ze begin februari niet meer thuis kwam en niemand haar meer had gezien. We hebben haar toen aangemeld op Amivedi, sociale media ingeschakeld, flyers opgehangen en ook flyers verspreid in de buurt, maar er kwam geen enkele reactie. Alsof ze van de aardbodem was verdwenen.

Dagen, weken, maanden naar haar gezocht. Door akkers en sloten gelopen door weer en wind, maar geen enkel spoor. Steeds vaker dachten wij dat ze niet meer in leven was en dat we haar nooit meer gingen zien. Zoveel verdriet gehad, vanwege de onzekerheid en het niet weten waar je geliefde kat is.

Totdat we afgelopen maandag telefoon kregen van een dierenkliniek twintig kilometer verderop. Ze was die ochtend door een mevrouw binnengebracht. Ze was twee maanden geleden door die mevrouw voor het eerst gezien en kwam in de schuur bij haar katten eten. Ze hadden haar met moeite kunnen vangen. Ze hadden het vermoeden dat ze een baasje had en wilden haar chip laten checken. En jawel, piep piep, de aangelopen kat was gechipt en had een baasje die haar erg miste.

Bloos was na zeven maanden gevonden! Wat er is gebeurd, zullen we helaas nooit weten. Ze is twintig kilometer verderop in goede gezondheid terug gevonden en ze is zo blij nu dat ze weer thuis is. Alsof ze nooit is weggeweest.

Eind goed al goed en zo zie je, de wonderen zijn de wereld nog niet uit en altijd hoop houden!