Macho.

Macho1976948a

Na lang in onzekerheid te hebben gezeten is Macho eindelijk terug bij zijn zusjes.

Macho werd vermist vanaf 13 mei. Ik had al bijna de hoop opgegeven, want ik dacht dat Macho zich verstopt had omdat hij ziek was en dacht dat hij dus was overleden. Toch gaf ik het niet helemaal op en ging toch kijken op de site van het dierenasiel in Beilen. Tot mijn verbazing zag ik Macho op de foto staan. Ik wist eigenlijk 100% zeker dat hij het was. Toen ik in het asiel kwam vroeg ik naar de kat Jactor, want zo hadden ze hem genoemd in het asiel. Ik ging kijken en riep Macho. Hij werd helemaal wild en kwam meteen naar me toe. Ik zei tegen de verzorger:'Dit is Macho. Kijk naar zijn achterpootje, want hij is in het verleden geopereerd.'

Ik heb Macho meteen meegenomen naar huis en weer herenigd met zijn zusjes Lucky. Loulou en zijn grote vriend de hond Diesel. Dus bij deze geef de hoop niet op.