Pietje is weer thuis.

Pietje3

Pietje is gelukkig weer thuis. Ik werd gebeld door een vrijwilligster van Amivedi dat iemand Pietje waarschijnlijk al een paar dagen 's nachts in de tuin had zien liggen. Deze mensen waren gaan zoeken bij Amivedi en kwamen bij Pietje uit en hebben contact gezocht met Amivedi en Amivedi met mij.

Het was wel vijf kilometer van mijn huis, maar ik ben er meteen naartoe gegaan. Toen ik in de buurt had gezocht, op aanwijzing van de lieve melders, kon ik hem niet vinden. Ik ben 's middags nog een keer teruggegaan en kwam de melders weer tegen. Ik was op weg om achter hun huis te gaan kijken toen ze me meteen weer opbelden dat hij voor het huis liep. Voordat ik daar aankwam was hij weer een tuin ingevlucht, maar toen ik hem riep kwam hij meteen miauwend aanlopen.

Pietje is wel sterk vermagerd maar hij is weer thuis! Met dank aan de oplettende melders en het goede werk van Amivedi.