Eisenmauwer? More like Reizenmauwer

Eisenmauwer20260952 (1)

Na bijna vier weken weg te zijn geweest, kwam het verlossende telefoontje van de dierenambulance. Na eerst van Uilenstede naar het Centraal Station in Amsterdam gelopen te zijn (een slordige acht kilometer hemelsbreed) en weer terug naar de RAI (4.5 kilometer hemelsbreed), dacht ik dat het wel klaar was met het versteld staan.

Tot hij van de aardbodem verdween en een week later in Delft gevonden bleek te zijn. Hoogstwaarschijnlijk in een carrier gepropt en meegenomen (vanwege zijn nieuwe angsten voor autorijden en carriers) vanuit Amsterdam naar Delft, is hij ontsnapt of losgelaten en vervolgens opgepikt door een oplettende kattenliefhebster.

Tijd om zijn nieuwe aangeleerde fobieën (auto, carrier, alleen gelaten worden) met een heleboel knuffelen en clicker-trainen af te leren.