Harley is weer thuis

Harleya2

Vandaag weer een rondje door de wijk gedaan om onze Harley te zoeken. Wij zagen een kat die op hem leek en toen ik hem riep, reageerde hij wel. Hij wilde alleen niet naar ons toekomen. Dus wij gingen op hem af, maar hij bleef maar doorlopen. Totdat wij dichtbij hem kwamen en hij ons waarschijnlijk rook. Hij begon te miauwen en kwam naar mij toe. Ik heb hem toen snel opgepakt en we zijn naar huis gelopen. Hij stribbelde wel wat tegen en zijn hartje ging te keer.

Toen wij thuis aankwamen, werd hij direct rustiger. Gelijk liep hij naar zijn etensbak om wat te eten en werd hij ook weer welkom geheten door onze andere twee katten. Hij wilde wel daarna wel weer naar buiten, maar we houden hem voor nu even binnen. We zijn erg blij dat hij hem in goede gezondheid weer terug hebben.