Bink is terug

Binkiea1

Update: Kattenvrienden, super bedank voor het meeleven met onze vermiste kater Bink.

Na vijftien dagen overal te hebben gezocht vond ik vannacht, na twee uur van huis af te hebben gelopen, Bink weer terug. God zij dank hoorde ik in de verte klagend miauwen. Ik dacht nog, nee dat kan niet, wel dus. Ik had niets bij me, geen gsm of poezenmand. Ik had ook nooit verwacht hem te vinden. Ik kende die hele buurt niet, dus ik was hartstikke verdwaald.

Ook bij mensen aangebeld, maar die deden niet open, terwijl ik ze zag zitten in de huiskamer, maar dat snap ik wel, het was diep in de nacht. Ik ben toen richting hoge flats gelopen. Gelukkig de goede richting, maar ik had nog een uur te lopen. Gelukkig heeft Bink een uur achter mij aan teruggelopen naar huis. Dat hij dat deed was een wonder, echt.

Toen hij een herkenningspunt zag, rende hij als een speer naar huis. Bij aankomst stond hij voor de onze deur, zo van: "schiet op, ik wil naar binnen, het is mooi geweest". Na eerst het hele huis, rondom ons huis , plus een bak water leeg gedronken te hebben, ligt hij nu gelukkig weer als vanouds op zijn favoriete plekje.

Katten- en hondenvrienden, ik heb nu ervaren, geef nooit de moed op als je hond, kat of welk dier dan ook zoek is. Je kan hem zelf het beste zoeken en niet opgeven. Ook flyers ophangen en aanmelden bij Amivedi en dierenarts. Ik heb er dus vijftien dagen over gedaan, maar dan ook elke avond heel laat overal gezocht, geroepen en geluiden gemaakt die alleen hij kent.