Poes Miesha weer thuis

Miesha2

Goeiemiddag. Ik heb goed nieuws. Na dagen zoeken vanaf vrijdag 5 augustus tot dinsdag 9 augustus is Miesha weer terecht.

Ik heb dagen in mijn omgeving gezocht, totdat ik haar maandagochtend tevoorschijn zag komen. Dagen lang heb ik haar proberen te vangen, maar omdat zij zo geschrokken was van de situatie lukte dat niet. Wel heb ik maandag de hele dag voer gebracht op de plek waar ze zat. Ze kweken daar groenten en fruit, dus het was lastig om haar daar te vangen met alle tuinhuisjes.

Vandaag had ik de hoop opgeven, totdat ik haar opeens zag liggen. Ik heb haar opgepakt en weer meegenomen naar huis. Nu ligt ze lekker te slapen en ze heeft heerlijk gegeten.

Nou wil ik zeggen: geef de hoop niet op! Want als je lieve kat/poes weg is kan ze gewoon in de buurt bij jou zijn en op de derde dag terecht komen.

Ik wens jullie een fijne dag en hoop dat alle vermiste dieren weer veilig thuis zullen komen. Mijn tip: geef de hoop niet op.