Doortje is weer thuis.

Doortje2

Ingrid van Amivedi belde ons in de ochtend met fantastisch nieuws. Een poes met het signalement van onze Doortje loopt rond op een bouwterrein in Amsterdam-Noord. De nachtbewaker die de melding heeft gedaan zou de eerstkomende dagen niet werken, dus ik ben er gewoon heengereden en heb aangeklopt bij het bouwkantoor. Iemand wilde wel meelopen een stukje over het terrein. Tot mijn grote vreugde lopen we binnen een minuut Doortje tegen het lijf. Ik kan haar zo oppakken. Wat een opluchting! Na een maand zoeken en flyers opplakken heb ik zo ineens onze poes terug gevonden in deze enorme bouwput. Mijn vermoeden dat ze in een busje van een postbezorger is gestapt was dus juist want die had als volgende stop Amsterdam-Noord.

Wat ben ik ontzettend blij met Amivedi, vrijwilliger Ingrid en Rob de nachtwaker die ging zoeken in de databank van Amivedi. Ik ga hem en zijn collega’s een supergrote taart brengen. En voor Amivedi is er een donatie.