Dank zij jullie tips heb ik mijn lieve Pip teruggevonden.

Pip2

Zondag 12 juni 2022 is mijn lieve Pip, een poes van tien maanden, vanaf vier hoog naar beneden gevallen. Ik ben meteen naar haar gaan zoeken, helaas zonder resultaat.

De volgende mogen weer gaan zoeken en maar roepen, alle instanties gebeld, zonde resultaat. Toen jullie site opgezocht om haar als vermist op te geven, maar zag jullie tips om een vermiste poes teug te vinden. Ik heb jullie tips opgevolgd, voerbakje met vork om tegen aan te tikken, naam van de poes en dan stil zijn om te horen of ze antwoordt en het werkte echt.

Na een paar keer tikken en roepen hoorde ik haar antwoorden. Ze zat helemaal verscholen in de bosjes vlakbij waar ze was neergekomen na haar val, Ik ben op het gras gaan zitten vlakbij haar en ze kwam naar mij toe. Ik heb haar kunnen pakken, in mijn vest gewikkeld en nu is ze weer veilig thuis. Ze loopt wat stram, dus morgen naar de dierenarts, maar ik ben zo blij dat ik haar dankzij jullie tips heb teruggevonden,