Blacklist weer terug na vijf weken.

Blacklist2

Slapeloze nachten, zoekpogingen, flyers en een paar reacties waar hij was gesignaleerd. Meteen erop af, geen Blacklist.

Vandaag was ik in de tuin en juist op het moment dat ik niet gefixeerd ermee bezig was zag ik in de struiken van de buren een kat mij aanstaren. Blacklist! Hij zat op een van de voedsellokplekken die ik had gemaakt. 'Hallo hier ben ik weer', was zijn houding. Ik liep erop af en pakte hem op en nu zit hij hier in de huiskamer. Een beetje verwilderd, maar alsof er niets veranderd is. Ik ga hem opnieuw laten wennen aan zijn medekatten.

Van de week zag ik een advertentie met gps-trackers speciaal voor katten. Deze krijgen ze. Als ze ooit weer op avontuur gaan een volgende keer, dan kan ik precies zien waar ze heen gaan.

Amivedi bedankt ook dat jullie elke keer als ik reageerde op een teruggevonden kat die op Blacklist leek, dit serieus uitgezocht werd.