Jip de reiziger.

Jip2 (1)

Jip bleef sinds 23 maart weg. Overal melding gemaakt, maar helaas niemand wist waar hij was. Na twee weken geef je het op. Een stemmetje bleef wel in mijn achterhoofd zeggen; er zijn katten die na maanden terugwandelen opeens weer voor je deur staan.

Jip was namelijk uit Emmen verdwenen en werd in Emmeloord gevonden, via lang heen en weer appen, mailen en bellen met veel verschillende lieve mensen. Dierenambulance Noordoostpolder heeft hem na een belletje opgehaald op 15 april in de buurt, waar hij dus al 2,5 weken rond struinde. Flink vermagerd, wat logisch is. Ron van de dierenambulance heeft hem enorm vertroeteld en verzorgd. Jip is vandaag 24 april weer thuis .

We zullen nooit van Jip horen hoe zijn reis verliep, maar een ding is zeker. Ik heb het afgelopen weekend zoveel onbekende mensen gesproken, die lief en zorgzaam meeleefden en me uiteindelijk bij Jip brachten.

Mijn dank is ❤️