Olivia is terecht.

Olivia2

Olivia is terecht! Hoe ik haar gevonden heb is nogal bijzonder.

Na jullie tips ben ik met kattengrit en brokjes buiten gaan lopen, haar naam roepend. Toen ik weer bijna thuis was hoorde ik ineens gemiauw vanuit een auto bij ons in de straat. Daar zat Olivia dus in!

Met de fijne hulp van de buren kwam ik achter het telefoonnummer van de betreffende buurman. Na wat telefoontjes is de buurman thuisgekomen en hebben we de motorkap opengemaakt en Olivia eruit gehaald.

Volgens de buurman was de kofferbak nooit open geweest, maar de achterklep en misschien een deur hadden wel open gestaan. Olivia is dus die auto ingestapt. Schijnbaar kan een kat ook via kleine openingen naar de motorkap toekruipen.

Dank voor je steun, het heeft mij heel erg geholpen. Echt duizendmaal dank! Het is zo fijn dat er een organisatie als die van jullie is, die met je meedenkt op zo'n moment!

Groetjes Elvira