Tygo was zoek

Tigo2

Tygo (kater) was vijf dagen niet thuisgekomen. Vanwege de stormen maakte ik me erg veel zorgen over hem. Normaal gesproken is hij vaak wel tegen het donker thuis en kijken we samen tv. Nu dus al vijf dagen niet.

Ik heb zijn vermissing aangemeld op Amivedi en werd al gauw teruggebeld en we hebben samen alles doorgenomen. Ook de gegevens die niet meer actueel waren hebben we aangepast.

Er werd mij per mail een poster toegestuurd die ik kon flyeren. Gisteren stond Tygo ineens weer in de kamer, vermagerd en schor van het miauwen, maar verder in goede gezondheid. Ik vermoed dat hij ergens opgesloten heeft gezeten en toen hij de vrijheid kreeg niet wist hoe snel hij naar huis moest gaan.

Tja vertellen wat hij heeft meegemaakt kan niet. Maar hij is weer thuis en we kijken weer samen naar de tv. Een verhaal met een happy ending dus.

Ik ben zo blij met de steun van Amivedi en de professionele hulp.

Maudy heel hartelijk dank