Dibbes is terecht.

Ami5

Na twee nachten en een dag heeft onze jonge kater Dibbes zich met gemiauw bij de keukendeur gemeld en ons zo uit bed gehaald!

Luid ronkend onder onze aaien laat hij zich de brokjes goed smaken. Hij komt flink levendig over en oogt gezond en wel. Wat een pak van ons hart. Op al onze rondes met fluiten, roepen en maken van lokgeluiden hoorden of zagen we hem niet. Ook de buren zagen hem niet meer klimmen, jagen spelen of lopen.

We hebben dus geen idee of hij ergens opgesloten heeft gezeten of juist flink op muizenjacht en op pad is geweest. We gaan maar eens kijken of er iets is om hem voortaan te kunnen 'tracken'. Want hoeveel contact hij ook met ons zoekt, hij is ook reuze graag buiten. En wie weet hoe groot zijn rondes al geworden zijn.

Alle mensen die moeite hebben gedaan om zijn vermissing te registreren en mee te zoeken danken we hartelijk. En we wensen andere baasjes, ofwel personeel in geval van katten, net zo veel geluk met het terugkrijgen van hun maatje!