Mavi is terecht.

t63hnbyh_IMG_20210907_210708_186.jpg

Mavi is thuis!

Na 9 dagen vermist te zijn. Zojuist hoorde mijn man buiten klaaglijk gemiauw, en herkende Mavi! Wij zoeken op het geluid af, hij zat in een garage tegenover ons huis! Buurman uit zijn bed gebeld, garage open, geen Mavi.

Zat heel diep weggestopt in de spullen. Na veel praten tegen hem, floepte hij eruit hups de speeltuin in. En via de speeltuin linea recta naar huis. Hij is sterk vermagerd, vel over been maar zo te zien ongedeerd. En hij geeft kopjes en is lief.

Ik denk dat hij bang was om eruit te komen op momenten dat die garage heeft opengestaan en zich stil hield. Zo blij dat ik al die informatie heb gekregen van Amivedi en heel veel mensen, dat katten zich heel lang stil en verborgen houden totdat ze van zich durven laten horen!

Iedereen bedankt voor het intens meeleven.