Sara is thuis.

Sara2

Sara is terecht!

Na bijna 3 weken zomaar ineens verdwenen te zijn en zonder een enkele zichtmelding werd ik gisterenavond opgebeld door iemand van Amivedi.

Omdat ik er van uit ging dat ze niet meer leefde hadden we even een communicatiestoornis tot dat ze ineens zei; Nee, ze is springlevend! Een lieve dame uit Maaswijk had haar al even gespot en had gelukkig bedacht om op de site van Amivedi te kijken. Daar zag ze Sara en heeft ze opgebeld. Ze kreeg haar niet te pakken maar samen met een aantal buren bleef ze Sara volgen tot dat ik er was.

Ik riep haar en ze reageerde direct! Haar miauw herken ik uit duizenden! Luid mauwend kwam ze onder de struiken vandaan en kroop tegen me aan. Ze was gevonden! We zijn zo blij! Ze heeft wat gegeten en heeft nu inmiddels al zo'n 15 uur geslapen!