Voor wie twijfelt over posters verspreiden: DOE HET!

Sidney2

Ik weet niet welke bezorgde diereneigenaar dit moet horen, maar moet je horen: Sidney is een kat die nog kan verdwalen op weg naar de kattenbak.

Hij is nooit ver van ons huis en gaat meestal niet eens voorbij het blok. Toen hij dus gisteravond niet thuiskwam, gingen we zoeken. Ik heb tot half vier 's ochtends gezocht, mijn vriend is de volgende ochtend de wijk doorgewandeld en ik deed nog een rondje die middag.

Ik was een beetje huiverig om hem in de hele wijk als vermist op te geven. Aan de ene kant geloofde ik niet dat mensen echt zo druk mee zouden zoeken, aan de andere kant vond ik het ook wel wat om mijn naam en telefoonnummer ergens op te zetten en dit bij vreemden in de bus te doen.

Uiteindelijk had ik toch hier maar een melding gemaakt en een poster gemaakt. Sidney blijft altijd in de buurt van ons huis en hij komt altijd aanrennen zodra hij mijn stem hoort. Er moest wat gebeuren. Ik was letterlijk nog niet eens een kwartier bezig toen ik werd gebeld.

Iemand die mijn briefje in de bus had gekregen, had toevallig iemand horen praten dat ze een vreemde kat in huis hadden die ze niet weg kregen. Voor de duidelijkheid: deze mensen kenden elkaar niet eens! Deze mensen hadden zelfs al de politie gebeld, want de dierenambulance kregen ze niet te pakken.

Mevrouw zat dat te vertellen tegen iemand en dat hoorde mijn buurman, die net daarvoor mijn flyer in de bus had gekregen. Dus voor de persoon die ook twijfelt of het maken van een poster de tijd en moeite waard is, als je ook zou kunnen zoeken naar je diertje: Doe het.

Maak de poster hier op de site, print ze uit, en doe ze bij elke denkbare buur in de bus! Niet iedereen zal zoveel mazzel hebben als wij, maar wie weet.