Isis is weer thuis.

aiu5bbye_IMG-20210705-WA0002.jpg

Na 3 dagen is Isis weer thuis.

Wat zijn we blij. En zij ook. We hebben alle Amivedi tips opgevolgd om Isis terug te vinden en dankzij 1 van deze tips is ze terug. We liepen 's avonds laat door de buurt, door poorten en steegjes en floten op de manier waarmee we haar altijd naar huis lokken.

En jawel, opeens hoorden we gemiauw vanuit een garagebox komen. We konden de garagedeur wat optillen en zagen dat het inderdaad Isis was. De eigenaar van de woning sliep al, maar we hebben hem toch wakker gemaakt. Gelukkig pakte hij het sportief op.

Isis ligt nu haar roes uit te slapen. Voorlopig blijft ze binnen, dan kunnen wij ook rustig slapen. We zijn blij met Amivedi. De vermissing kan van de site, de tips waren top. Een donatie komt die kant op. Bedankt!