Duffy bevrijd door de brandweer na 6 weken onder de grond vast gezeten. te hebben

v0n499m5_60c002e2-6abf-4b9a-b44e-45f732e9c3a1.jpeg

Duffy onze rode kater was sinds 22 april 2021 niet meer thuis gekomen in Woerden.

Wij hebben al het mogelijke gedaan om hem terug te vinden. Schuren in de buurt doorzoeken, posters opgehangen. Elke dag zoeken en roepen in de buurt. Alle buren in ons huizenblok laten weten dat Duffy vermist is.

Posters bij de supermarkt opgehangen. Alle mogelijke meldingen gedaan van vermissing via social media kanalen, Dierenhulpverlening etc. Ik had de moed bijna opgeven tot vanavond 3 juni 2021 de telefoon ging dat Duffy mogelijk onder een fundering van een huis in onze buurt zat en dat de brandweer hem aan het zoeken was.

Na 6 weken is hij terug gevonden in een kruipruimte. We zijn gelukkig dat hij leeft. Zijn gewicht is gehalveerd en we zijn direct naar de dierenarts gegaan. Die heeft hem een infuus gegeven om aan te sterken. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

Wat zijn katten toch veerkrachtig. Duffy heeft het overleefd na 6 weken onder de grond vast gezeten te hebben. Wij zijn dankbaar en blij dat we hem weer in onze armen kunnen sluiten.

Wij bedanken iedereen die heeft meegedacht en geholpen om hem terug te vinden.