Bowie is weer thuis.

5.jpg

Elke morgen komt Bowie, samen met z'n broer Hillis lekker thuis om te eten en te slapen.

Op 30 april kwam alleen Hillis thuis om te eten, Bowie kwam niet. Ook de volgende dag kwam hij niet thuis. Toch gelijk op de buurt-app gezet en iedereen zou uitkijken naar ons brutale witte "monster".

Ook bij de buren van een eindje verderop, waar hij een jaar geleden een paar dagen in een bedrijfshal opgesloten had gezeten, zouden ook goed zoeken, helaas nergens. Na een week zijn we toch maar een stapel flyers gaan uitdelen.De volgende dag zouden we ook flyers gaan aanplakken hier op het nabijgelegen industrieterrein met veel loodsen, schuren e.d.

Opeens de volgende morgen ging het katteluik open a-la Bowie, komt hij zo maar binnen denderen, geen witte vacht, maar grijs van het vuil, broodmager en hard miauwend!

Hij is er weer! Waar hij geweest is, wil hij natuurlijk niet zeggen, maar we denken dat hij toch ergens in een bedrijfshal opgesloten is en niet meer uit kon, tot waarschijnlijk iemand hem er daar heeft uitgelaten.