Het avontuur van Snoes.

snoes.png

Het verhaal begon op 9 september 2020.

Ik bracht mijn dochter met de auto naar mijn ex-man. We stopten bij een verkeerslicht op een redelijke afstand van ons huis. Daar vloog een kat door de berm waarop mijn dochter zei dat het Snoes leek. Ik deed het af als dat het niet kon want Snoes was thuis.

Thuis aangekomen wachten en wachten op haar maar geen teken van Snoes. S'avonds toch maar met z'n 3en richting de plek waar we haar volgens mn dochter zagen. Geroepen maar geen teken van haar. Toch later nog paar keer gezocht maar helaas. Telkens als we de weg daar heen reden bleven we kijken in de bermen,bossen enz.

Zelfs de weg naar onze oude woonplaats terug gereden, meerdere malen, want misschien was ze terug gelopen richting oude huis. Uiteindelijk hadden we ons, met veel verdriet er bij neergelegd dat ze niet terug zou komen. Tot ik afgelopen zondag 25 april 2021.

Ik keek op facebook en een foto in een flits voorbij zag komen. Mijn hart maakte een sprongetje, Snoes dacht ik bij mezelf. Mijn vriend zat naast me te bellen en ik liet hem de foto zien met de vraag,is dit Snoes? Hij keek en zei ja.

Naar boven gelopen naar mijn dochter met dezelfde vraag, ze keek, kreeg tranen en zei ja dat is haar. Contact gehad met Amivedi en de eigenaar van het terrein. Snoes bleek daar al maanden te lopen. We zijn in de auto gestapt en naar de plek gereden.

Rondgelopen, geroepen maar eerst niks. Mijn vriend en ik gingen rond het gebouw en hoorden ineens mijn dochter roepen, ik heb haar ik heb haar! Wij met meteen heen en echt daar wad ze, vervuild maar gezond.

Ze kwam naar ons toe en ik heb haar heerlijk geknuffeld. Dankzij de jongens van Flex glasbewassing was onze Snoes er nog. Hun hebben haar eten gegeven en in de erge vrieskou en de sneeuwbuien binnen gelaten, waar wij hun onwijs dankbaar voor zijn!

Snoes is nu al weer een paar dagen thuis en het gaat goed met haar. Soms nog een beetje schuchter maar het begint weer te wennen. Met dit verhaal hoop ik mensen een hart onder de riem te steken dat het in jouw ogen onmogelijke toch mogelijk is.

We hopen Snoes nog jaren bij ons te hebben, ze heeft iig het leven van een prinses. Hierbij nogmaals dank aan de eigenaar van het pand en zijn vrouw, voor het aanmelden van Snoes, de jongens van Flex en natuurlijk het team van Amvedi jullie zijn top!