Kater terug na een avontuur van 3 dagen.

5zkov0bq_rex1.jpg

Onze Kater Rex is 3 dagen was 3 dagen zoek.

Normaal erg schichtig en voorzichtig. We vreesden het ergste, elke dag zoeken, roepen, een dekentje buiten zodat hij de geur zou herkennen. Ineens op zaterdagavond 23 uur, 3 dagen later, stond hij helemaal uitgehongerd miauwend aan de deur.

Waarschijnlijk heeft hij opgesloten gezeten in een garage of berging. Om de vermissing onder de aandacht te brengen, hebben we een oproep geplaatst op de site van Amivedi en Facebook. Daarnaast een flyer op een aantal bomen rondom onze woning. Het was verder de bedoeling om huis aan huis een brief in de bus te doen om mensen te vragen in hun berging of garage te kijken of Rex daar wellicht opgesloten zat. Dat laatste was dus niet meer nodig.

Al met al een goede afloop. En Rex.... die is een avontuur rijker :-)