Ash is weer veilig thuis.

4.jpg

Dankzij de hulp van Amivedi en Stichting Dierenwelzijn Walcheren hebben wij Ash weer terug.

Ons katertje Ash was nog maar één week bij ons, toen hij op een avond ontsnapte via de keukendeur die op een kiertje stond. Dagenlang heb ik niet kunnen slapen, eten en zelf niet drinken van de spanning. Ik kon aan niets anders denken dan aan ons vermiste katertje Ash.

Doordat Ash nog maar 7 maanden jong is, waren wij erg bezorgd of hij zichzelf zou weten te redden buiten. De dagen dat Ash vermist is geweest was het verschrikkelijk aan het sneeuwen en hagelen. Het was vreselijk koud en elke dag moest ik aan hem denken.

Ondanks het vreselijke weer hebben we iedere dag, meerdere malen per dag geflyerd en gezocht naar Ash. Met behulp van Amivedi hebben we flyers ontworpen en heel de buurt geflyerd. Ook heb ik hulp gekregen van Stichting Dierenwelzijn Walcheren die een vangkooi hebben opgezet samen met een infrarood camera.

Via de sociale media van Amivedi Noord- en Zuid Beveland hebben we verschillende zichtmeldingen ontvangen en gericht kunnen zoeken. Uiteindelijk na 9 dagen werd onze zoektocht gestaakt nadat we met succes Ash hadden gevangen in de speciale vangkooi. Naast het feit dat hij de helft magerder is dan voorheen en wat verkouden is door het koude weer buiten, maakt Ash het verder uitstekend.

Wij zijn enorm blij en opgelucht dat hij weer terug thuis is. Dank u wel Amivedi.