Ik ben weer thuis.

Amalka

Hai, ik ben Amalka en ik was tien dagen vermist.

Ik wil even vertellen dat ik weer veilig thuis ben en mijn baasjes heel erg blij zijn dat ik weer terug ben. En dat iedereen die een kat mist de moed niet op moet geven. Mijn baasjes hebben elke ochtend en avond gezocht, en konden mij niet vinden en hadden veel verdriet. Ik was van de aardbodem verdwenen leek wel.

Ze waren ook heel blij met Amivedi, omdat ze zo snel mijn bericht van vermissing online hebben gezet en het zo vaak is gedeeld. En daar dus mensen op hebben gereageerd. Mijn baasjes waren erg bang dat ik niet meer zou leven, omdat er gewoon nergens een teken van leven was van mij.

Maar ik heb ze verrast door half drie in de nacht met heel veel kabaal weer thuis te komen en op bed te springen. Wat ben ik blij dat ik weer thuis ben. Ik heb die dagen waarschijnlijk ergens opgesloten gezeten en was wel mager geworden, maar heb de schade ingehaald. Ik ben nog wel schrikkerig en slaap veel en wil nog niet zo graag naar buiten.

Alle baasjes die een kat missen, niet opgeven, we zitten vaak vlak bij huis. Blijf zoeken en deel flyers uit. Ik hoop dat alle katjes thuiskomen.