Het verhaal van Puk.

Puk Weer Thuis

Na bijna vier weken gezocht te hebben naar onze Puk, hadden we de moed al bijna opgegeven dat we haar nog zouden vinden.

Ook omdat ze normaal altijd rondom het huis is en nooit ver weg gaat. Krijgen we op een avond ineens een mail van Amivedi dat er een poes is gevonden die erg veel gelijkenis vertoont met onze Puk. Zij waren gebeld door de dierenambulance uit een andere regio.

Dus ik een mail terug gestuurd, waar ze dan wel was gevonden, misschien Maassluis? Wij hadden nl. zelf nog een optie open waar ze kon zijn en dan zou ze zijn meegereisd op de vrachtauto van mijn man, tussen de lading, een rit van drie uur.

En wat was het geval, deze poes is gevonden in Maassluis, vlakbij waar mijn man bouwmaterialen heeft gelost. De volgende dag zijn we die kant opgereden, naar de dierenambulance in Maasdijk en toen we binnen kwamen gaf ze gelijk een mauw waaraan we direct hoorden, ja dit is onze Puk.

Ze was gezond, maar wel flink mager geworden. Na een bakje koffie hebben we haar lekker weer mee naar huis genomen. Onze hondjes waren helemaal door het dolle bij het weerzien van Puk. En Puk, die heeft geslapen als een blok.

Wij zijn iedereen heel dankbaar voor het zoeken naar onze Puk, zonder de dierenambulance en Amivedi en de vrouw die de dierenambulance heeft gebeld hadden we haar nooit weer terug gevonden.