Krijn (onze zwarte kater) na een week zelf teruggekomen.

Krijn2

We vermoeden dat hij een week geleden per ongeluk buiten onze afgesloten binnentuin is geraakt en dat hij zich in de buurt heeft verstopt.

Hij is twee keer in de omliggende straten gesignaleerd. Vannacht heeft hij blijkbaar weer een poging gedaan (we hebben er steeds voor gezorgd dat de doorgang open was) en hij is erin geslaagd weer in de tuin te komen.

Hij ziet er goed uit, een klein beetje magerder. Maar nog steeds heel knuffelig en lief. Ook erg moe. Voor diegenen die hun kat nog niet hebben gevonden: blijf proberen. Tot gisteravond hebben we nog allerlei geusporen gemaakt en om het uur gecheckt of de doorgang nog open was. Dat soort dingen.

Misschien heeft het geholpen... En veel dank aan Amivedi! Terwijl we zelf in de omgeving speurden, was het een heel fijn idee dat er een centrale plek was waar we zijn vermissing bekend konden maken. Tijdens onze zoektocht in de buurt vroegen sommigen ons of we hem al hadden aangemeld bij Amivedi.

Laten we hopen dat Amivedi spoedig nog veel meer bekendheid krijgt en dat mensen sneller geneigd zijn op Amivedi te kijken bij het zien van een ogenschijnlijk vermist huisdier. We hebben een donatie gedaan aan Amivedi, als dank en ter aanmoediging.