Fluffy is weer thuis.

Fluffy2

Vannacht is Fluffy weer thuisgekomen na vier dagen grote zorgen.

Hij had honger en dorst maar verder zag hij er goed en rustig uit. We weten wel hoe het komt dat hij weg was. We kwamen er gisterochtend, toen hij dus nog zoek was, tot onze grote schrik achter dat onze microchip kattenluik niet meer werkt.

Er zaten gewoon batterijen in en er was ook geen melding van het apparaat dat er iets mis was dus we konden het ook niet weten. Ik ontdekte het doordat er allemaal krassen van de nagels van Fluffy op het luik zaten dus dat betekent dat hij drie nachten heeft geprobeerd om binnen te komen, maar dat het gewoon niet lukte.

Het is een microchip kattenluik die normaal gesproken open gaat als hij zijn kop erin steekt. Maar de reflectorsticker doet het kennelijk niet meer. Daardoor kan de chip 'm niet meer lezen. Gisterochtend hebben we direct de vergrendeling eraf gehaald en vannacht kon hij dus gewoon weer naar binnen.

We hebben geen idee waar hij uitgehangen heeft die vier dagen, we zijn intens blij dat hij weer thuis is.

Dankjewel Amivedi voor alle hulp, ik heb maar weer eens een donatie gedaan want jullie zijn geweldig.