Missy is terug.

5.jpg

 Jaaaaa Missy is weer thuis!

Normaal gaat Missy helemaal de tuin niet uit, dus dat ze nu ineens weg was, maakte mij nog meer van slag. Missy heeft sinds 6 jaar haar achterpootje geamputeerd na een ongelukkige val van de schutting. Ik was helemaal van slag toen ik merkte dat ze echt niet verstopt zat onder m'n bed en ze dus echt al weg was van gisterenochtend!

Meteen de dierenambulance gebeld maar zij hadden ook geen melding gehad van een poes met 3 pootjes. Melding gemaakt bij amivedi, op fb gedeeld in de wijk groep, m'n eigen fb, overal! Toch nog maar eens door de wijk richting het bos achterom lopen dan, voor de sneeuw die men verwacht eraan komt!

En het wonder is gekomen! Ik heb haar net gevonden verstopt in een voortuin bij een straat verderop! Ze lag helemaal verstopt in een hoekje onder struiken. Toen ik weer ging lopen en roepen begon ze terug te roepen, ik ben de struiken ingeklommen en heb haar eruit getild, helemaal vuil en ruikend naar plas(van de angst natuurlijk).

Ze is nu lekker thuis! Iedereen bedankt voor het kijken en het DELEN