Van Echt tot Venlo.

Pippin2

Op 16 januari tijdens de eerste sneeuwbui glipte Pippin naar buiten.

Ze komt wel terug, maar wat bleek ze bleef weg. Alles in de omgeving afgezocht. Posters opgehangen wel 80 stuks. Overal op internet aangemeld als gezochte poes en om de paar dagen alles weer nagezocht en roepen met snoepjes in de hand. En dan? Het zoekgebied vergroot.

Ja er is daar op Amivedi een foto van een hoofdje in een kooi maar ja ze is het onmiskenbaar. Onze vreugde heel groot. En dan contacten leggen. Ohh het duurt te lang we moeten nog een nacht wachten want volgens de opvang is het niet de onze.

En dan, de reis naar het noorden van Limburg vanuit Echt. Onze Pippin is terecht!. Na vijf weken is ze van Echt tot Venlo gekomen. Hoe? Geen idee misschien heeft ze de trein wel genomen. In Venlo heeft een grote dierenvriend haar gelukkig kunnen vangen. En uiteindelijk hebben wij haar in het asiel in Venray opgehaald tegen ruime betaling.

U ziet het, geef nooit op en blijf positief denken en zoeken.